Passer au contenu principal
Platforma E-Learning ZUT
  • Français ‎(fr)‎
    Deutsch (community) ‎(de_comm)‎ Deutsch ‎(de)‎ Deutsch (du) ‎(de_du)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Polski ‎(pl)‎
Non connecté. (Connexion)

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

  1. Accueil
  2. Cours
  3. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • 9 Page 9
  • 10 Page 10
  • …
  • 15 Page 15
  • » Page suivante
2024/2025, sem. 6 L, SI, przedmiot Biopreparaty w biotechnologii, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s6-M-W-01, wydział WNoZiR, 4083289
2024/2025, sem. 4 L, SI, przedmiot Podstawy biotechnologii, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S1-s4-TŻ-żczid-L-03, wydział WNoZiR, 4083454
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w technologii produktów rybnych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-TR-L-04, wydział WNoZiR, 4151545
2024/2025, sem. 2 L, NI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa N1-s2-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092316
2024/2025, sem. 2 L, NI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa N1-s2-D-L-01, wydział WNoZiR, 4092331
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa S1-s2-D-L-01, wydział WNoZiR, 4092310
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w technologii produktów rybnych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-TR-W-04, wydział WNoZiR, 4151529
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa S1-s2-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092285
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa S1-s2-D-L-02, wydział WNoZiR, 4092305
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Statystyka, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s2-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4091378
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4091613
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S2-s1-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4091455
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-L-04, wydział WNoZiR, 4151729
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy z technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-TR-W-04, wydział WNoZiR, 4151530
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Systemy informatyczne w technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S2-s1-TŻ-A-04, wydział WNoZiR, 4151731
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy z technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-TR-L-04, wydział WNoZiR, 4151546
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Communication and negotiation techniniques, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S1-s2-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4091428
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa N1-s6-TŻ-tiż-A-01, wydział WNoZiR, 4088286
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologia spożywczych produktów fermentowanych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N1-s6-TŻ-tiż-W-01, wydział WNoZiR, 4088296
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N1-s6-TŻ-tiż-W-01, wydział WNoZiR, 4088298
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • 9 Page 9
  • 10 Page 10
  • …
  • 15 Page 15
  • » Page suivante

Blocs

Passer Navigation

Navigation

  • Accueil

    • Mes cours

    • Mes cours

    • Cours

      • Kursy ogólnouczelniane

      • Wydział Techniki Morskiej i Transportu

      • Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

        • 24/25, 6L, SI, Biopreparaty w biotechnologii, mikr...

        • 24/25, 4L, SI, Podstawy biotechnologii, technologi...

        • 24/25, 1L, SII, Wybrane działy w technologii prod...

        • 24/25, 2L, NI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, NI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 1L, SII, Wybrane działy w technologii prod...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Statystyka, technologia żywności i ...

        • 24/25, 1L, SII, Podstawy informacji naukowej, tech...

      • Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa

      • Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki

      • Wydział Ekonomiczny

      • Wydział Budownictwa i Architektury

      • Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt

      • Wydział Elektryczny

      • Wydział Informatyki

      • Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej

      • Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)

      • Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska

      • Wydział Architektury

      • Szkoła Doktorska

      • Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - K...

      • Biblioteka Główna

Blocs

Non connecté. (Connexion)
Accueil
  • Français ‎(fr)‎
    • Deutsch (community) ‎(de_comm)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch (du) ‎(de_du)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Résumé de conservation de données
Obtenir l’app mobile