Przejdź do głównej zawartości
Platforma E-Learning ZUT
  • Polski ‎(pl)‎
    Deutsch (community) ‎(de_comm)‎ Deutsch ‎(de)‎ Deutsch (du) ‎(de_du)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Polski ‎(pl)‎
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)

Informacje o kursie

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
  4. 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...
  5. Streszczenie

2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa S1-s2-D-L-02, wydział WNoZiR, 4092305

  • Teacher: Iwona Adamska

Bloki

Pomiń Nawigacja

Nawigacja

  • Strona główna

    • Moje kursy

    • Moje kursy

    • Kursy

      • Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

        • 24/25, 6L, SI, Biopreparaty w biotechnologii, mikr...

        • 24/25, 4L, SI, Podstawy biotechnologii, technologi...

        • 24/25, 1L, SII, Wybrane działy w technologii prod...

        • 24/25, 2L, NI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, NI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 1L, SII, Wybrane działy w technologii prod...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach...

        • 24/25, 2L, SI, Statystyka, technologia żywności i ...

        • 24/25, 1L, SII, Podstawy informacji naukowej, tech...

      • Kursy ogólnouczelniane

      • Wydział Techniki Morskiej i Transportu

      • Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa

      • Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki

      • Wydział Ekonomiczny

      • Wydział Budownictwa i Architektury

      • Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt

      • Wydział Elektryczny

      • Wydział Informatyki

      • Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej

      • Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)

      • Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska

      • Wydział Architektury

      • Szkoła Doktorska

      • Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - K...

      • Biblioteka Główna

Pomiń Administracja

Administracja

  • Administracja kursem

    • Question Tracker

      • Issues

Bloki

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
24/25, 2L, SI, Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, dietetyka, laboratorium, S1-s2-D-L-02, WNoZiR, 4092305
  • Polski ‎(pl)‎
    • Deutsch (community) ‎(de_comm)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch (du) ‎(de_du)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną