Skip to main content
Platforma E-Learning ZUT
  • English ‎(en)‎
    Deutsch (community) ‎(de_comm)‎ Deutsch ‎(de)‎ Deutsch (du) ‎(de_du)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Polski ‎(pl)‎
You are not logged in. (Log in)

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

  1. Home
  2. Courses
  3. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • 9 Page 9
  • 10 Page 10
  • …
  • 17 Page 17
  • » Next page
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot Thermodynamics (wimim), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216734
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot Thermodynamics (wimim), kierunek wymiana międzynarodowa, forma audytoryjne, grupa Gr. Erasmus A_EO, wydział WNoZiR, 4237656
2025/2026, sem. 3 Z, SI, przedmiot Organizacja pracy w laboratoriach diagnostycznych, kierunek mikrobiologia, forma audytoryjne, grupa S1-s3-M-A-01, wydział WNoZiR, 4169758
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_EO, wydział WNoZiR, 4220313
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_MK, wydział WNoZiR, 4220021
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_MMG, wydział WNoZiR, 4219729
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216685
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_NDL, wydział WNoZiR, 4218026
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_BCC, wydział WNoZiR, 4217587
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_NPD, wydział WNoZiR, 4218465
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_PTK, wydział WNoZiR, 4218904
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_PTK, wydział WNoZiR, 4221785
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216709
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_NDL, wydział WNoZiR, 4221201
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_MK, wydział WNoZiR, 4216246
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_EO, wydział WNoZiR, 4220325
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_MMG, wydział WNoZiR, 4215807
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_NPD, wydział WNoZiR, 4221493
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_BCC, wydział WNoZiR, 4220909
2025/2026, sem. 7 Z, SI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S1-s7-TŻ-tiż-A-01, wydział WNoZiR, 4169905
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • 9 Page 9
  • 10 Page 10
  • …
  • 17 Page 17
  • » Next page

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • My courses

    • Courses

      • Kursy ogólnouczelniane

      • Wydział Techniki Morskiej i Transportu

      • Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa

        • 25/26, 1Z, SI, Thermodynamics (wimim), wymiana mię...

        • 25/26, 1Z, SI, Thermodynamics (wimim), wymiana mię...

        • 25/26, 3Z, SI, Organizacja pracy w laboratoriach d...

        • 25/26, 1Z, SI, FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), wymiana...

        • 25/26, 1Z, SI, FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), wymiana...

        • 25/26, 1Z, SI, FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), wymiana...

        • 25/26, 1Z, SI, FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), wymiana...

        • 25/26, 1Z, SI, STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES ...

        • 25/26, 1Z, SI, STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES ...

        • 25/26, 1Z, SI, STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES ...

        • 25/26, 1Z, SI, STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES ...

      • Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa

      • Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki

      • Wydział Ekonomiczny

      • Wydział Budownictwa i Architektury

      • Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt

      • Wydział Elektryczny

      • Wydział Informatyki

      • Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej

      • Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)

      • Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska

      • Wydział Architektury

      • Szkoła Doktorska

      • Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - K...

      • Biblioteka Główna

Supplementary blocks

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch (community) ‎(de_comm)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch (du) ‎(de_du)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary
Get the mobile app