Przejdź do głównej zawartości
Polski (pl)
Deutsch (community) (de_comm)
Deutsch (de)
Deutsch (du) (de_du)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Strona główna
Kursy
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Kategorie kursów
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - Kierunek: Przyszłość"/ PO WER
Biblioteka Główna
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
5
Strona 5
6
Strona 6
7
Strona 7
8
Strona 8
9
Strona 9
10
Strona 10
…
12
Strona 12
»
Następna strona
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Elementy prawa w pracy laboratoryjnej, kierunek mikrobiologia, forma audytoryjne, grupa S1-s2-M-A-01, wydział WNoZiR, 3994992
2023/2024, sem. 4 L, NI, przedmiot Biotechnologia żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa N1-s4-TŻ-tiż-L-01, wydział WNoZiR, 3997892
2023/2024, sem. 1 L, SII, przedmiot Systemy informatyczne w technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S2-s1-TŻ-A-03, wydział WNoZiR, 3997324
2023/2024, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 3997311
2023/2024, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-L-03, wydział WNoZiR, 3997322
2023/2024, sem. 1 L, SII, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 3997308
2023/2024, sem. 6 L, SI, przedmiot Biopreparaty w biotechnologii, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s6-M-ms-W-01, wydział WNoZiR, 3992973
2023/2024, sem. 4 L, SI, przedmiot Podstawy biotechnologii, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S1-s4-TŻ-żczid-L-03, wydział WNoZiR, 3994883
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Psychologia, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S1-s2-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 3994917
2023/2024, sem. 4 L, SI, przedmiot Biotechnologia żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S1-s4-TŻ-tiż-L-02, wydział WNoZiR, 3994858
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Psychologia, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s2-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 3994693
2023/2024, sem. 2 L, NII, przedmiot Współczesne trendy w technologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa N2-s2-TŻ-ŻCz-L-01, wydział WNoZiR, 4042527
2023/2024, sem. 3 L, SII, przedmiot Mikrobiologia przemysłowa, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s3-TŻ-OA-W-03, wydział WNoZiR, 3996308
2023/2024, sem. 4 L, SI, przedmiot Biotechnologia żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s4-TŻ-tiż-W-01, wydział WNoZiR, 3994828
2023/2024, sem. 2 L, NII, przedmiot Współczesne trendy w technologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N2-s2-TŻ-ŻCz-W-01, wydział WNoZiR, 4042531
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Technologia informacyjna, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s2-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 3994704
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Elementy prawa w pracy laboratoryjnej, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s2-M-W-01, wydział WNoZiR, 3994986
2023/2024, sem. 2 L, SI, przedmiot Psychologia, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s2-M-W-01, wydział WNoZiR, 3994983
2023/2024, sem. 4 L, SI, przedmiot Podstawy biotechnologii, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s4-TŻ-żczid-W-01, wydział WNoZiR, 3994867
2023/2024, sem. 4 L, SI, przedmiot Mikrobiologia przemysłowa, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s4-M-ms-W-01, wydział WNoZiR, 3992867
1
Strona 1
2
Strona 2
3
Strona 3
4
Strona 4
5
Strona 5
6
Strona 6
7
Strona 7
8
Strona 8
9
Strona 9
10
Strona 10
…
12
Strona 12
»
Następna strona