Skip to main content
English (en)
Deutsch (community) (de_comm)
Deutsch (de)
Deutsch (du) (de_du)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Polski (pl)
You are not logged in. (
Log in
)
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Home
Courses
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Course categories
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - Kierunek: Przyszłość"/ PO WER
Biblioteka Główna
Search courses
Search courses
1
Page 1
2
Page 2
3
Page 3
4
Page 4
5
Page 5
6
Page 6
7
Page 7
8
Page 8
9
Page 9
10
Page 10
…
17
Page 17
»
Next page
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot Thermodynamics (wimim), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216734
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot Thermodynamics (wimim), kierunek wymiana międzynarodowa, forma audytoryjne, grupa Gr. Erasmus A_EO, wydział WNoZiR, 4237656
2025/2026, sem. 3 Z, SI, przedmiot Organizacja pracy w laboratoriach diagnostycznych, kierunek mikrobiologia, forma audytoryjne, grupa S1-s3-M-A-01, wydział WNoZiR, 4169758
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_EO, wydział WNoZiR, 4220313
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_MK, wydział WNoZiR, 4220021
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_MMG, wydział WNoZiR, 4219729
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216685
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_NDL, wydział WNoZiR, 4218026
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_BCC, wydział WNoZiR, 4217587
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_NPD, wydział WNoZiR, 4218465
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_PTK, wydział WNoZiR, 4218904
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_PTK, wydział WNoZiR, 4221785
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_EO, wydział WNoZiR, 4216709
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_NDL, wydział WNoZiR, 4221201
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_MK, wydział WNoZiR, 4216246
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_EO, wydział WNoZiR, 4220325
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_MMG, wydział WNoZiR, 4215807
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_NPD, wydział WNoZiR, 4221493
2025/2026, sem. 1 Z, SI, przedmiot STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma laboratorium, grupa Gr. Erasmus L_BCC, wydział WNoZiR, 4220909
2025/2026, sem. 7 Z, SI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S1-s7-TŻ-tiż-A-01, wydział WNoZiR, 4169905
1
Page 1
2
Page 2
3
Page 3
4
Page 4
5
Page 5
6
Page 6
7
Page 7
8
Page 8
9
Page 9
10
Page 10
…
17
Page 17
»
Next page