Skip to main content
English (en)
Deutsch (community) (de_comm)
Deutsch (de)
Deutsch (du) (de_du)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Polski (pl)
You are not logged in. (
Log in
)
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Home
Courses
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Course categories
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - Kierunek: Przyszłość"/ PO WER
Biblioteka Główna
Search courses
Search courses
1
Page 1
2
Page 2
3
Page 3
4
Page 4
5
Page 5
6
Page 6
7
Page 7
8
Page 8
9
Page 9
10
Page 10
…
15
Page 15
»
Next page
2024/2025, sem. 6 L, SI, przedmiot Biopreparaty w biotechnologii, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s6-M-W-01, wydział WNoZiR, 4083289
2024/2025, sem. 4 L, SI, przedmiot Podstawy biotechnologii, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S1-s4-TŻ-żczid-L-03, wydział WNoZiR, 4083454
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w technologii produktów rybnych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-TR-L-04, wydział WNoZiR, 4151545
2024/2025, sem. 2 L, NI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa N1-s2-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092316
2024/2025, sem. 2 L, NI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa N1-s2-D-L-01, wydział WNoZiR, 4092331
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa S1-s2-D-L-01, wydział WNoZiR, 4092310
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w technologii produktów rybnych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-TR-W-04, wydział WNoZiR, 4151529
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa S1-s2-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092285
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych, kierunek dietetyka, forma laboratorium, grupa S1-s2-D-L-02, wydział WNoZiR, 4092305
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Statystyka, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s2-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4091378
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4091613
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S2-s1-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4091455
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok), kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-L-04, wydział WNoZiR, 4151729
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy z technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s1-TŻ-TR-W-04, wydział WNoZiR, 4151530
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Systemy informatyczne w technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S2-s1-TŻ-A-04, wydział WNoZiR, 4151731
2024/2025, sem. 1 L, SII, przedmiot Wybrane działy z technologii żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma laboratorium, grupa S2-s1-TŻ-TR-L-04, wydział WNoZiR, 4151546
2024/2025, sem. 2 L, SI, przedmiot Communication and negotiation techniniques, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S1-s2-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4091428
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa N1-s6-TŻ-tiż-A-01, wydział WNoZiR, 4088286
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologia spożywczych produktów fermentowanych, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N1-s6-TŻ-tiż-W-01, wydział WNoZiR, 4088296
2024/2025, sem. 6 L, NI, przedmiot Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N1-s6-TŻ-tiż-W-01, wydział WNoZiR, 4088298
1
Page 1
2
Page 2
3
Page 3
4
Page 4
5
Page 5
6
Page 6
7
Page 7
8
Page 8
9
Page 9
10
Page 10
…
15
Page 15
»
Next page