Zum Hauptinhalt
Deutsch (du) (de_du)
Deutsch (community) (de_comm)
Deutsch (de)
Deutsch (du) (de_du)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Polski (pl)
Du bist nicht angemeldet. (
Login
)
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Startseite
Kurse
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Kursbereiche
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - Kierunek: Przyszłość"/ PO WER
Biblioteka Główna
Kurse suchen
Kurse suchen
1
Seite 1
2
Seite 2
3
Seite 3
4
Seite 4
5
Seite 5
6
Seite 6
7
Seite 7
8
Seite 8
9
Seite 9
10
Seite 10
…
14
Seite 14
»
Nächste Seite
2024/2025, sem. 5 Z, SI, przedmiot Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S1-s5-TŻ-żczid-A-03, wydział WNoZiR, 4083332
2024/2025, sem. 5 Z, SI, przedmiot Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s5-TŻ-żczid-W-03, wydział WNoZiR, 4083325
2024/2025, sem. 3 Z, SI, przedmiot Organizacja pracy w laboratoriach diagnostycznych, kierunek mikrobiologia, forma audytoryjne, grupa S1-s3-M-A-01, wydział WNoZiR, 4083138
2024/2025, sem. 5 Z, SI, przedmiot Podstawy informacji naukowej, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S1-s5-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4083016
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot Szkolenie biblioteczne, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma wykład, grupa S1-s1-IiA-W-01, wydział WNoZiR, 4091250
2024/2025, sem. 1 Z, NI, przedmiot Szkolenie biblioteczne, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa N1-s1-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092341
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot Szkolenie biblioteczne, kierunek mikrobiologia, forma wykład, grupa S1-s1-M-W-01, wydział WNoZiR, 4091216
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot Szkolenie biblioteczne, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s1-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4091138
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot Szkolenie biblioteczne, kierunek dietetyka, forma wykład, grupa S1-s1-D-W-01, wydział WNoZiR, 4092253
2024/2025, sem. 7 Z, SI, przedmiot Seminarium dyplomowe, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma seminarium, grupa S1-s7-TŻ-S-01, wydział WNoZiR, 4083063
2024/2025, sem. 2 Z, SII, przedmiot Bioetyka, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S2-s2-TŻ-W-03, wydział WNoZiR, 4083101
2024/2025, sem. 3 Z, NII, przedmiot Mikrobiologia przetwórstwa żywności, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa N2-s3-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4088303
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot GENERAL MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_AK, wydział WNoZiR, 4125219
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_AK, wydział WNoZiR, 4125106
2024/2025, sem. 5 Z, SI, przedmiot Techniki informacyjne z elementami statystyki, kierunek mikrobiologia, forma audytoryjne, grupa S1-s5-M-A-01, wydział WNoZiR, 4083165
2024/2025, sem. 3 Z, SI, przedmiot Inżynieria procesowa, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma audytoryjne, grupa S1-s3-TŻ-A-01, wydział WNoZiR, 4083417
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot Technologia informacyjna, kierunek ichtiologia i akwakultura, forma laboratorium, grupa S1-s1-IiA-L-01, wydział WNoZiR, 4091270
2024/2025, sem. 3 Z, SI, przedmiot Inżynieria procesowa, kierunek technologia żywności i żywienie człowieka, forma wykład, grupa S1-s3-TŻ-W-01, wydział WNoZiR, 4083412
2024/2025, sem. 1 Z, SI, przedmiot FOOD MICROBIOLOGY (wnozir), kierunek wymiana międzynarodowa, forma wykład, grupa Gr. Erasmus W_CPC, wydział WNoZiR, 4124665
2024/2025, sem. 5 Z, SI, przedmiot Techniki informacyjne z elementami statystyki, kierunek mikrobiologia, forma laboratorium, grupa S1-s5-M-L-01, wydział WNoZiR, 4083187
1
Seite 1
2
Seite 2
3
Seite 3
4
Seite 4
5
Seite 5
6
Seite 6
7
Seite 7
8
Seite 8
9
Seite 9
10
Seite 10
…
14
Seite 14
»
Nächste Seite