Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
24/25, 5Z, SI, Podstawy technologicznego projektow...
24/25, 5Z, SI, Podstawy technologicznego projektow...
24/25, 3Z, SI, Organizacja pracy w laboratoriach d...
24/25, 5Z, SI, Podstawy informacji naukowej, ichti...
24/25, 1Z, SI, Szkolenie biblioteczne, ichtiologia...
24/25, 1Z, NI, Szkolenie biblioteczne, dietetyka, ...
24/25, 1Z, SI, Szkolenie biblioteczne, mikrobiolog...
24/25, 1Z, SI, Szkolenie biblioteczne, technologia...
24/25, 1Z, SI, Szkolenie biblioteczne, dietetyka, ...
24/25, 7Z, SI, Seminarium dyplomowe, technologia ż...
24/25, 2Z, SII, Bioetyka, technologia żywności i ż...
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - K...
Biblioteka Główna