Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
23/24, 2L, SI, Elementy prawa w pracy laboratoryjn...
23/24, 4L, NI, Biotechnologia żywności, technologi...
23/24, 1L, SII, Systemy informatyczne w technologi...
23/24, 1L, SII, Wybrane działy w biotechnologii ży...
23/24, 1L, SII, Wybrane działy w biotechnologii ży...
23/24, 1L, SII, Podstawy informacji naukowej, tech...
23/24, 6L, SI, Biopreparaty w biotechnologii, mikr...
23/24, 4L, SI, Podstawy biotechnologii, technologi...
23/24, 2L, SI, Psychologia, ichtiologia i akwakult...
23/24, 4L, SI, Biotechnologia żywności, technologi...
23/24, 2L, SI, Psychologia, technologia żywności i...
22/23, 2L, SI, Technologia informacyjna, technolog...
Kursy ogólnouczelniane
Wydział Techniki Morskiej i Transportu
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa
Wydział Inżynierii Mechanicznej i Mechatroniki
Wydział Ekonomiczny
Wydział Budownictwa i Architektury
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt
Wydział Elektryczny
Wydział Informatyki
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Projekty Erasmus+ (Erasmus+ Projects)
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska
Wydział Architektury
Szkoła Doktorska
Kursy finansowane ze środków projektu "ZUT 4.0 - K...
Biblioteka Główna